Beregeningsinstallatie

De juiste bewatering is van essentieel belang om uw gazon en planten groen en gezond te houden. Daarom is een goede beregeningsinstallatie belangrijk. Wij kunnen u verschillende systemen aanbieden. Om een goede werking te garanderen heeft het onze voorkeur om de complete installatie (bron, pompen, timers, leidingen en sprinklers) bij 1 partij onder te brengen.

Een basissysteem bestaat bij ons uit een plug-in systeem. Vanaf deze plug-ins kan u een slang koppelen en handmatig of met een verplaatsbare sproeier uw tuin besproeien.

Kiest u liever voor een compleet automatisch systeem dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kunnen we zelfs op uur en tijd uw berekeningsinstallatie automatisch laten aanspringen en uitschakelen. We maken vooraf een compleet beregeningsplan.

In het plan letten we op een gelijkmatige bevochtiging van uw complete tuin. De optimale tijd om te beregenen is de ochtend. Jammer dat dan de meeste mensen vaak niet thuis zijn. Door onze slimme installaties gaat dit vanzelf, ook als u niet thuis bent! Een ander voordeel van automatische beregening is de correcte hoeveelheid water per dag. Te weinig water is niet goed, maar te veel ook niet. Een laatste voordeeltje, misschien wel het belangrijkste, is het feit dat u zelf lekker in de tuinstoel kan gaan liggen!